NJË ZARF I ZI NË SHTËPINË E “BIG BROTHER”/ Paralajmërim për Arditin. Ja ARSYEJA (VIDEO) – AlpeGossip
NJË ZARF I ZI NË SHTËPINË E “BIG BROTHER”/ Paralajmërim për Arditin. Ja ARSYEJA (VIDEO)

NJË ZARF I ZI NË SHTËPINË E “BIG BROTHER”/ Paralajmërim për Arditin. Ja ARSYEJA (VIDEO)

Paraditen e sotme në shtëpinë më të famshme në Shqipëri ka mbërritur një zarf i zi. Por për kë ka ardhur ky njfotim?

Zarfi i është drejtuar Arditit i cili ka bërë akuza mbi produksionin dhe formatin e “Big Brother Vip” për manipulime, keqinterpretime dhe nxitje, ky zarf ka ardhur si paralajmërim për konkurentin.

Zarfi u lexua nga Iliri:

“Ardit më shumë se njëherë ke thyer një nga rregullat e programit duke akuzuar, padrejtësish “Big Brother” dhe produksionin, për manipulime, keqinterpretime, nxitje dhe parregullsi nv lidhje me situata të nryshme në shtëpi. Ke cënuar kështu jo vetëm imazhin dhe punën e palodhur të qindrapersonave, por ke shënjestruar konkurentë të tjerë duke enë konkurentë me ta. Sipas pikës 6.4 të rregullores, ky është paralajmërimi për punën në “Big Brother”.”

VIDEO