“NJERËZIT FLASIN…”/ Menaxheri i VIP-ave flet për fenomenin e ‘Dubai Porta Potty’, kush vajza shqiptare kanë qenë pjesë – AlpeGossip
“NJERËZIT FLASIN…”/ Menaxheri i VIP-ave flet për fenomenin e ‘Dubai Porta Potty’, kush vajza shqiptare kanë qenë pjesë

“NJERËZIT FLASIN…”/ Menaxheri i VIP-ave flet për fenomenin e ‘Dubai Porta Potty’, kush vajza shqiptare kanë qenë pjesë

Xhani Demika, i njohur si menaxheri i VIP-ave ka komentuar rreth fenomenit që shkaktoi shumë zhurmë në media, ‘Dubai Porta Potty’.

Menaxheri i VIP-ave flet për fenomenin e ‘Dubai Porta Potty’,

Sipas Xhanit në Shqipëri nuk ka njohur ndonjë vajzë deri më sot që të ketë qenë pjesë e saj dhe u shpreh se ndihet keq për femrat që u gjykuan në vendin tonë, sepse jo domosdoshmërisht duhet t’i hyjnë asaj ‘valleje’ që të udhëtojnë për në Dubai por mund t’i mbulojnë vetë shpenzimet e tyre.

Menaxheri i VIP-ave flet për fenomenin e ‘Dubai Porta Potty’,

“Njerëzit flasin, më vjen shumë keq që gjykohet gjinia femërore sepse kanë vajza që mund të kenë mundësitë e tyre, ka vajza që kanë dikë në krah që mund tjua mbuloj shpenzimet e tyre por s’kanë përse kryqëzohen, sepse jo çdokush që shkon atje mund të bëjë ato gjera me “sheikët” dhe nuk e di përse u bë kaq bujë kaq zhurmë”, u shpreh Xhani në “Ora verore”.