“KONKURENTËT DO TË MËSOJNË…”/ Olsa Muhameti zbulon detaje nga ‘Kepi i Tundimeve’: Nëse rregullat nuk zbatohen… – AlpeGossip
“KONKURENTËT DO TË MËSOJNË…”/ Olsa Muhameti zbulon detaje nga ‘Kepi i Tundimeve’: Nëse rregullat nuk zbatohen…

“KONKURENTËT DO TË MËSOJNË…”/ Olsa Muhameti zbulon detaje nga ‘Kepi i Tundimeve’: Nëse rregullat nuk zbatohen…

Olsa Muhameti ka qenë së fundmi e ftuar në “Pushime On Top”, ku ka zbuluar detaje nga “Kepi i Tundimeve”.

Olsa Muhameti zbulon detaje nga 'Kepi i Tundimeve': Nëse

“Do të ketë disa rregulla të cilat duhet të zbatohen me patjetër, sepse nëse rregullat nuk zbatohen do të ketë ulje çmimi. Konkurrentët do të mësojnë rregullat që thyhen dhe çmimin që zbret me anë të një ipad-i apo televizori, sepse komunikimi i vetëm me produksionin është me anë të tyre, nuk ka asnjë mënyrë tjetër. Do të vendoset një sistem i cili do i vrojtojë ata gjatë gjithë kohës”, ka treguar ajo.

Olsa Muhameti zbulon detaje nga 'Kepi i Tundimeve': Nëse

“Kepi i Tundimeve” do të fillojë nesër, e premte, në orën 21:00. Kujtojmë se deri më tani janë zbuluar 3 konkurrentë, Fation Kuqari, Erjola Doci dhe një i huaj me emrin Gabriel.

Olsa Muhameti zbulon detaje nga 'Kepi i Tundimeve': Nëse

Olsa Muhameti zbulon detaje nga 'Kepi i Tundimeve': Nëse