Nora Istrefi bëhet me djalë?! Doktori i Vip-ave i çudit të gjithë me “gafën” e tij, do të shkriheni së qeshuri (FOTO) – AlpeGossip
Nora Istrefi bëhet me djalë?! Doktori i Vip-ave i çudit të gjithë me “gafën” e tij, do të shkriheni së qeshuri (FOTO)

Nora Istrefi bëhet me djalë?! Doktori i Vip-ave i çudit të gjithë me “gafën” e tij, do të shkriheni së qeshuri (FOTO)

Kishim të drejtë kur ju thamë se “Papuqe Guçi” nuk e thotë askush më bukur se vajza e Nora Istrefit?

Para pak ditësh, Nora Istrefi publikoi një video të ëmbël të vajzës së saj Rene teksa ndodheshin në makinë dhe thoshte “Pakuqe Guçi”. Po aq se qeshën ata qeshëm edhe ne, mirëpo kjo video ka tërhequr edhe vëmendjen e doktorit të vipave, Skerdi Faria. “Doku” e ka publikuar këtë video në Instagramin e tij ku ka etiketuar Norën, por ka bërë një gabim shumë të madh në diçiturën që ka përdorur.

Mesa duket doktor Skerdi nuk e dinte që Rene është vajzë dhe i ka thënë Norës: “sa i mirëëë”. Fansave nuk mund t’u shpëtonte ky detaj, mirëpo Nora nuk ka reaguar fare. Doku, më i vëmendshëm herën tjetër, Rene është vajzë.