Nuk bëjmë seks me jave të tëra, shkak… snapchati – AlpeGossip
Nuk bëjmë seks me jave të tëra, shkak… snapchati

Nuk bëjmë seks me jave të tëra, shkak… snapchati

I dashuri im dhe unë më parë bënim seks gjatë gjithë kohës. Në fakt e bënim disa herë në ditë. Tani kalojnë disa javë pa bërë asnjëherë.

Kur e bëj unë përpjekjen e parë ai gjithmonë gjen një justifikim. Unë ua lë fajin kohës që ai e kalon duke punuar në llaptop.

Tani e ka zënë duke shkëmbyer fotografi seksi dhe biseda të pista me një femër tjetër.

Ai thotë se më do por kjo nuk po shihet. Nëse unë ndonjëherë ia marr llaptopin ai inatoset me mua dhe nuk më flet për një javë të plotë.

A duhet ta lë apo t’i jap kohë të ndryshojë?

Këshilla e psikologes:

Ti veç ke provuar ta ndryshosh por ai nuk I është përgjigjur kësaj iniciative. Këto gjëra që I bën ai janë të pista, por nëse ti I jep atij përshtypje që do të ikësh ai do mendojë dy herë.

Ji e qartë, ai duhet të ndryshojë. Thuaji se ke në plan të ikësh dhe ai do e sheh se duhet të zgjedhë mes obsesioneve online dhe dashurisë së vërtetë.