“NUK DOJA TË DILJA…”/ Linda tregon arsyen e vërtetë të debatit të ashpër me Ilirin – AlpeGossip
“NUK DOJA TË DILJA…”/ Linda tregon arsyen e vërtetë të debatit të ashpër me Ilirin

“NUK DOJA TË DILJA…”/ Linda tregon arsyen e vërtetë të debatit të ashpër me Ilirin

Linda ka debatuar me tone të ashpra në takimin me Ilirin dhe në studio ka zbuluar se zënka nisi para se të dilnin me njëri-tjetrin.

Ajo tregoi se ai nisi një bisedë jashtë teme dhe nga pyetja e Lindës, Iliri foli rreth një orë por nuk i dha asnjë përgjigje.Linda: Nuk doja të dilja fare. Para takimit debatuam shumë fort sikundër ky posti. Foli për diçka dhe duke qenë se ishte jashtë teme, i thashë çfarë ishte kjo që the. Filloi të ngrinte zërin, ti ke mendje djallëzore. Pse unë të bëj një pyetje që të mos arrij në konkluzione vetë. Nuk më dha përgjigje, foli mbi një orë gjithçka donte dhe pastaj nuk e dëgjova, e mbajta telefonin larg. Ai e dinte që në takim mund të isha e revoltuar.