Nuk e dinit? Femrat përjetojnë 6 orgazma të ndryshme! Hidhini një sy – AlpeGossip
Nuk e dinit? Femrat përjetojnë 6 orgazma të ndryshme! Hidhini një sy

Nuk e dinit? Femrat përjetojnë 6 orgazma të ndryshme! Hidhini një sy

Nuk e kishit ditur? Epo ja që femrat kalojnë 6 lloje të ndryshme orgazmash…

Trupi femëror është një peizazh kompleks i aftë për të përjetuar të gjitha llojet e orgazmave dhe kënaqësive të ndryshme.

Orgazmat e klitorit

Nëse jeni duke kryer marrëdhënie seksuale dhe vajza e ka të vështirë që të arrijë orgazmën atëherë duhet të dini se ka disa persona që nuk mund ta përjetojnë ndjesinë në atë mënyrë. Tetëdhjetë për qind e grave kërkojnë stimulim klitoral (të drejtpërdrejtë ose të tërthortë) në mënyrë që të arrihet një orgazmë. Dy në tre gra nuk mund të arrijnë orgazmë vetëm nga marrëdhëniet vaginale.

Orgazma e “ndjesive”

E përshtatur me këtë emër, thuhet se një nga ndjesitë më të bukura është kjo lloj orgazme e cila i referohet receptorëve ndjesorë, transmeton blitz.al. Thithkat, qafa, pjesa e brendshme e kofshëve stimulojnë receptorët e kënaqësisë në trupin dhe trurin tuaj dhe janë të lidhur me klitorin. Njerëz të ndryshëm përjetojnë si më seksi zona të ndryshme jo-gjenitale.

Orgazma “G”

Zona “G” ende kontestohet mes ekspertëve pasi disa thonë se nuk ekziston, disa e quajne kënaqësia maksimale që jo çdokush arrin ta përjetojë e disa e shënojnë si një pjesë të klitorisit. Në fakt është kulmi i klitorit të brendshëm, një hyrje alternative. Është paksa e vështirë për ta stimuluar përmes depërtimit të drejtpërdrejtë pasi duhet shumë punë dhe përpjekje.

Orgazma anale

I kushtohet shumë pak vëmendje kënaqësisë së femrës gjatë depërtimit anal. Atëherë duhet të dini se edhe gratë marrin kënaqësi e madje arrijnë orgazmën gjatë seksit anal.

Orgazma “P”

Tani që kemi shkruar për disa nga orgazmat “standarde”, le të flasim për një lloj më pak të njohur , orgazmën “P” ose orgazmat uretrale, bazohen në hapjen e uretrës. Uretra është rreth 4 cm nga hapja vaginale, kështu që të dy zonat përmbajnë indin nervor lidhës. Kini kujdes për këtë lloj stimulimi.