NUK ËSHTË ILUZION/ Gazetari i njohur provon realisht dhimbjet e lindjes.Stimulohet…(VIDEO) – AlpeGossip
NUK ËSHTË ILUZION/  Gazetari i njohur  provon realisht dhimbjet e lindjes.Stimulohet…(VIDEO)

NUK ËSHTË ILUZION/ Gazetari i njohur provon realisht dhimbjet e lindjes.Stimulohet…(VIDEO)

Piers Morgan është një gazetar dhe prezantues në një ndër emisionet më të ndjekura të mëngjesit në Britani. Ai për disa momente u ndje grua, pasi përjetoi ndjenjën e dhimbjeve të lindjes. Ato ja stimuloi një makineri. Gjithçka ndodhi në transmetim live gjatë emisonit Mirëmëngjes Britani.
Prezantuesi më parë ka pranuar se ka vuajtur gjatë lindjes së vajzës së tij, po këtë herë vendosi të provonte dhe se si u ndje bashkëshortja e tij. Ai ka treguar se kur lindi vajza e tij u bë shume keq, pasi humbi shikimin e një ndeshjeje të madhe ku luante Arsenal. “Përfundova duke e parë ndeshjen në dhomën e lindjes,” sqaroi ai.
Ndërsa për këtë test ai sqaroi se: “Është një provë e vështirë për burrat!” Këtë ja bashëkëprezantuese Susanna Reid, përpara se të niste eksperimentin.
E më pas ai ju nënshtrua stimulimit të dhimbjeve të lindjes. S’kaloi shumë kohë dhe nisi të bërtasë dhe kërkoi, që ‘dhimbja’ të ndalet.
Për më shumë ndiqni këtë video dhe qeshni me lot…