NUK I NUMËRON DOT PARTNERËT/ 29 vjeçarja synon të organizojë orgjinë më të madhe në botë me një mijë njerëz (FOTO) – AlpeGossip
NUK I NUMËRON DOT  PARTNERËT/  29 vjeçarja synon të organizojë orgjinë më të madhe në botë me një mijë njerëz (FOTO)

NUK I NUMËRON DOT PARTNERËT/ 29 vjeçarja synon të organizojë orgjinë më të madhe në botë me një mijë njerëz (FOTO)

Pearl Derriere, 29 vjeç, nga Denver në SHBA, kërkon të organizojë orgjinë më ta madhe në botë.

Ajo synon që në këtë orgji të marrin pjesë 1000 persona.

Derriere, e cila deri në moshën 21-vjeçare kishte shkuar me më shumë se 100 persona, dy vjet më parë hapi një kompaninë e saj, e cila organizon festa private me seks.

29-vjeçarja, e cila ka një të dashur mashkull dhe një femër, ka organizuar më parë një orgji të madhe me 500 persona, dhe tani kërkon që ta thyejë këtë rekord.

Festa natyrisht do te jetë private