NUK ISHIN PARË ASNJËHERË KËSHTU/ Ervin Salianji dhe Viola Spiro “kapen” duke pastruar stallën e derrave – AlpeGossip
NUK ISHIN PARË ASNJËHERË KËSHTU/ Ervin Salianji dhe Viola Spiro “kapen” duke pastruar stallën e derrave

NUK ISHIN PARË ASNJËHERË KËSHTU/ Ervin Salianji dhe Viola Spiro “kapen” duke pastruar stallën e derrave

Puntata e kësaj javë në rubrikën e së dielës ‘N’fermë’ ka bërë bashkë Ervin Salianjin, Viola Spiron, Mariza Ikonomin dhe Kozma Dushin në një vizitë në fshat. Humori dhe bisedat interesante të personazheve së bashku me Ervin Kurtin nuk kanë munguar, teksa ky i fundit është kujdesur që ata të realizojnë cdo punë të tyre.

Spiro dhe Salianji u vendosën bashkë në sallën e derrave aty ku era ka qenë e vështirë për t’u përballuar teksa dhe kanë pastruar.

Ndërsa Kozmait dhe Marizës i kanë shpëtuar delet në sallën ku ndodheshin. Në fund personazhet kanë shijuar drekën me prodhimet vendase në një bisedë plot të qeshura ku kanë zbuluar shumë nga eksperiencat e tyre gjatë karrierës.