Nuk ishin thashetheme. Jona Spahiu po martohet vërtet dhe ftesat janë gati (FOTO) – AlpeGossip
Nuk ishin thashetheme. Jona Spahiu po martohet vërtet dhe ftesat janë gati (FOTO)

Nuk ishin thashetheme. Jona Spahiu po martohet vërtet dhe ftesat janë gati (FOTO)

Nuk ishin fjalë portalesh dhe kohët e fundit sikur kemi kuptuar që ku ka zë s`është pa gjë. Jona Spahiu dhe Frenkli po martohen. Më në fund ajo e theu heshtjen përmes fotos së ftesave. Jo vetëm që paska dasmë po qenka edhe afër fare.

Një “F” për Frenkli dhe një “J” për Jona të shkruara me të bardhë mbi kutitë e zeza do shkojnë në shtëpitë e miqve.