NUK KA RËNDËSI NËSE NDRYSHOJNË TRENDET/ Këto ngjyra do të jenë gjithmonë “IN” për sezonin vjeshtë-dimër – AlpeGossip
NUK KA RËNDËSI NËSE NDRYSHOJNË TRENDET/ Këto ngjyra do të jenë gjithmonë “IN” për sezonin vjeshtë-dimër

NUK KA RËNDËSI NËSE NDRYSHOJNË TRENDET/ Këto ngjyra do të jenë gjithmonë “IN” për sezonin vjeshtë-dimër

Trendet e veshjeve ndryshojnë gjithmonë me kohën, por ka disa që mbeten gjithmonë universale. Kur vjen puna tek ngjyrat për shembull nuk ndryshon thuajse asgjë, sepse një pjesë e tyre janë gjithmonë “IN” në një sezon të caktuar.

Sa herë që mendojmë për kohën e vjeshtës dhe të dimrit gjithmonë na shkon mendja tek ngjyrat e tokës apo të errëta që lidhen më mirë me këto dy stinë. Prandaj ngjyra bezhë, portokalli, apo bluja e errët do të jenë disa nga ngjyrat që nuk do të dalin kurrë nga moda në këto sezone.

Më poshtë po ju rendisim disa prej tyre, që t’i keni parasysh dhe t’i shtoni garderobës suaj sa më shumë nga këto ngjyra këtë dimër.