NUK KA RËNDËSI SE SA SHPENZONI/ Zbuloni TRENDIN e sandaleve që gjithmonë do duken të shtrenjta (FOTO) – AlpeGossip
NUK KA RËNDËSI SE SA SHPENZONI/ Zbuloni TRENDIN e sandaleve që gjithmonë do duken të shtrenjta (FOTO)

NUK KA RËNDËSI SE SA SHPENZONI/ Zbuloni TRENDIN e sandaleve që gjithmonë do duken të shtrenjta (FOTO)

Tashmë jemi në stinën e pranverës dhe pavarësisht luhatjeve, temperaturat kanë filluar të rriten.

Me ndryshimin e tyre është e rëndësishme edhe rinovimi i garderobës si dhe nxjerrja e veshjeve të kësaj stine.

Ndër to, pjesëe rëndësishme janë edhe sandalet të cilat duhet të jenë sipas trendit të fundit.

Por AlpeNews.al do t’ju prezatojë me një trend të veçantë sandalesh të cilat pavarësisht se sa ju kushtojnë, sërish në syrin e të tjerëve duken mjaft të shtrenjta: