NUK MBAROJNË/ Bisedat e tjera erotike të Profesorit të UBT me studentet: Si e do të… – AlpeGossip
NUK MBAROJNË/ Bisedat e tjera erotike të Profesorit të UBT me studentet: Si e do të…

NUK MBAROJNË/ Bisedat e tjera erotike të Profesorit të UBT me studentet: Si e do të…

Disa biseda me përmbajtje erotike nga një profesor i Universitetit Bujqësor të Tiranës me një studente të tij janë bërë publike ditët e fundit në faqen në Instagram “Vipat e Bllokut”.
Në bisedat e reja të publikuara nga faqja, profesori i bën studentes së tij të ardhshme disa pyetje të nxehta dhe ajo i përgjigjet.

Sipas atyre që pasqyrojnë fotot që kanë qarkulluar në rrjetet sociale, ai i dërgon foto të tijat vajzës dhe vazhdon bisedën duke e provokuar me të tjera pyetje ngacmuese.

Biseda 1

Biseda 2