NUK MUNGON HUMORI/ Monika dhe Arjola marrin një surprizë nga “Vëllai i Madh” (VIDEO) – AlpeGossip
NUK MUNGON HUMORI/ Monika dhe Arjola marrin një surprizë nga “Vëllai i Madh” (VIDEO)

NUK MUNGON HUMORI/ Monika dhe Arjola marrin një surprizë nga “Vëllai i Madh” (VIDEO)

Monika me Arjolën kishin kërkuar pak aktivitet dhe “Vëllai i Madh” është treguar bujar duke ja plotësuar këtë dëshirë.

Ato kanë hipur në një biçikletë ku duket se ky ka qenë aktiviteti që ato e kishin kërkuar.

Humori dhe batutat nuk kanë munguar mes njëra-tjetrës dhe shihet që ato po kënaqen shumë.

VIDEO