NUK NA I MERRTE MENDJA/ 11 fakte jo të zakonshme për trupin e grave që as vetë ato nuk i dinë – AlpeGossip
NUK NA I MERRTE MENDJA/ 11 fakte jo të zakonshme për trupin e grave që as vetë ato nuk i dinë

NUK NA I MERRTE MENDJA/ 11 fakte jo të zakonshme për trupin e grave që as vetë ato nuk i dinë

Gratë kanë qenë, janë, dhe do gjithmonë do të mbeten mister. Sido që të jetë, kërkimet shkencore na lejojnë të zbulojmë shumë cilësi unike të tyre. Për të gjithë ata që mendojnë se diferenca e sekseve të kundërt nuk është dhe aq e madhe, këtu keni 11 fakte jo fort të zakonshme të cilat për trupin e grave.

Zemra e një gruaje rreh më shpejt se ajo e një burri

Gratë djegin kalori më ngadalë sesa burrat, përreth 50 kcal në ditë

Gratë kanë imunitet më të fortë

Gratë janë gjenetikisht më fleksible sesa burrat

Gratë qajnë mesatarisht 30-64 herë në vit, ndërkohë që burrat 6-17 herë.

Gratë pulisin sytë dy herë më shumë se burrat

Lëkura e gruas është 10 herë më e ndjeshme se ajo e një burri

Ndjesia e nuhatjes së gruas është më e mirë se ajo e burrave

Diametri i flokëve të grave është 2 herë më i vogël se ai i burrave

Gratë kanë më shumë receptorë nervorë prandaj edhe vuajnë nga dhimbjet e mëdha

Gratë kanë më shumë receptorë të ëmbël në gjuhën e tyre sesa burrat