NUK SHKOJ NË DASMA/ Pas duetit të parë këngëtari tregon se Enca nuk i kërkon…(VIDEO) – AlpeGossip
NUK SHKOJ NË DASMA/ Pas duetit të parë këngëtari tregon se Enca nuk i kërkon…(VIDEO)

NUK SHKOJ NË DASMA/ Pas duetit të parë këngëtari tregon se Enca nuk i kërkon…(VIDEO)

Loja ‘Kapi sekondat’ në emisionin e përditshëm ‘Trokit’ me moderatorin Ermal Peçi sjell gjithmonë momente plot të qeshura e përgjigje epike, kjo për shkak të natyrës së pyetjeve.

I ftuar në studio, këngëtari Ardit Çuni pranoi të vendosej në betejën e sekondave ndërsa nuk hezitoi ti përgjigjej pyetjeve se cilët janë 4 kafshët që ngjasojnë me të; 4 herët kur është bërë tap; 4 gjërat më seksi të trupit të tij etj apo edhe rreth mundësive të bashkëpunimeve të reja.

Nese të gjithë zgjedhin Bujar Qamilin, Arditi nuk do e bënte diçka të tillë, madje pohon se nuk shkon në dasma. Po Enca, me të cilen ka qenë i pari që ka bashkëpunuar, a i ka kërkuar një duet të ri? A janë miq? Është Enca e shtrenjtë për një bashkëpunim të dytë? Arditi s’ka dyshime, thotë se… Merrni përgjigjet e duhura në videot e mëposhtme dhe qeshni gjatë.