“NUK VIKTIMIZOHEM…”/ Arjola debaton ashpër me banorët: Njeri me pozitë më të vështirë se unë… – AlpeGossip
“NUK VIKTIMIZOHEM…”/ Arjola debaton ashpër me banorët: Njeri me pozitë më të vështirë se unë…

“NUK VIKTIMIZOHEM…”/ Arjola debaton ashpër me banorët: Njeri me pozitë më të vështirë se unë…

Spektaklin e mbrëmshëm u diskutua me banorët për sjelljen e Arjolës duke i thënë asaj se ajo po viktimizohet.

Arjola gjatë qëndrimit të saj në shtëpi ka rrëfyer për të kaluarën e saj të vështirë dhe sakrificat që ka kaluar për të rritur fëmijët e saj.

Edhe këtë mbrëmje banorët kanë diskutuar me Arjolën duke i thënë asaj se të gjithë kanë historitë e tyre të vështira edhe fakti se nuk i flasin nuk do të thotë se nuk i mendojnë.

Pjesë nga biseda:

Arjola: Njeri me pozitë më të vështirë se unë nuk ka.

Dagz:Mund të ketë njerëz që janë me keq se ti.

Arjola: Nëse i dalin njeriut halle më shumë se unë në rregull,ky nuk është viktimizim por sinqeritet.

Antonela: Nuk mund të thuash e ke më të rëndë se ti nuk ja di problemin psh Claudios ose dikujut tjetër se ma beso kur them nuk ja di,nuk ja di.

Big Mama: Dikush vendos ti tregojë e dikush tjetër jo