Ofertë marramendëse, e çmendur! E pranoi aktori i suksesshëm, Florjan Binaj? (VIDEO) – AlpeGossip
Ofertë marramendëse, e çmendur! E pranoi aktori i suksesshëm, Florjan Binaj? (VIDEO)

Ofertë marramendëse, e çmendur! E pranoi aktori i suksesshëm, Florjan Binaj? (VIDEO)

Fundet e sezoneve televizive diskutohen në mediat onlinë për shkak të pagesave të majme por edhe kuriozitetit të shtuar të publikut. I ftuar në programin ‘Një kat më lart’ të moderatorit Ermal Peçi, aktori i suksesshëm Florjan Binaj ndau për herë të parë, një ofertë të çmendur që ka marrë dhe vendimin e tij. Sa rëndesi ka leku për të?

‘Para pak kohësh, pata një ofertë shumë të madhe për një kompani bastes. Kush do të ishte, do ti dridheshin gjunët. Po ta mendosh thellë, fëmijët hyjnë në celular. Dashuria që kanë ata ndaj personazheve të mia, mund ti orientojnë drejt tyre. Nuk dua, nuk e mora përsipër. Nuk është leku gjithçka’.

Florjani i tha Ermalit se personazhi italian këtë sezon ishte një surprizë e bukur për të dhe se është i lumtur që publiku u lidh fort me të. A e ka gjetur Flori përgjigjen përse e duan kaq shumë? Mësoni përgjigjet pas minutës së 9-të të intervistës në ‘Një kat më lart’.