Operacionet plastike! Fifi flet me neveri: I kam vdekje kur nuk i pranojnë, më vjen TI PËSHTYJ – AlpeGossip
Operacionet plastike! Fifi flet me neveri: I kam vdekje kur nuk i pranojnë, më vjen TI PËSHTYJ

Operacionet plastike! Fifi flet me neveri: I kam vdekje kur nuk i pranojnë, më vjen TI PËSHTYJ

Emra të njohur të ekranit shqiptar dhe botëror zgjedhin që të kryejnë operacione plastike për tu dukur sa më bukur para kamerave.

Fifi, një prej këngëtareve më të thjeshta që ka Shqipëria është bërë pjesë e emisionit ‘Why Not’ nga Roza Lati duke shpjeguar se nuk është kundër tyre, por kurndër personave që i mohojnë.

Fifi: Nuk jam kundër operacioneve plastike, por jam kundër nëse të shoh që ke bërë operacion dhe thua nuk kam bërë asgjë. Këtë e kam vdekje. Në këtë moment më vjen ta pështyj dhe ti them shko kontrollohu tek ndonjë psikolog.