KARANTINA SFIDON PRINDËRIT/ Ja si çifti përballon izolimin me katërnjakët dhe fëmijën 6 vjeç – AlpeGossip
KARANTINA SFIDON PRINDËRIT/ Ja si çifti përballon izolimin me katërnjakët dhe fëmijën 6 vjeç

KARANTINA SFIDON PRINDËRIT/ Ja si çifti përballon izolimin me katërnjakët dhe fëmijën 6 vjeç

Karantina duket se do të jetë sfiduese për prindërit me fëmijë të vegjël.

Por ky çift me 5 fëmijë është e sigurt se do të jetë një ndër më të sfiduarit në këtë kohë krize.

Karla dhe Paul Krozier, të cilët kanë 5 të vegjël për të argëtuar duket se do i presin ditë vështira.

Sfidës së tyre i shtohet edhe fakti se kanë katërnjakë 3 vjeçar.

Isla, Demi, Alyse dhe Milla festuan ditëlindjen e tyre ditën e premte.

Sado ëngjëllorë që mund të duken në foton e tyre në krevat, mamaja thotë se është shumë e vështirë t’i kontrollosh. Ajo thotë: “Ata zihen për çdo gjë. Nëse njëri ulet shumë pranë tjetrit, ata fillojnë të zihen.”

Prindërit shpresojnë se karantina do të mbarojë së shpejti dhe gjithçka t’i kthehet normalitetit.