Orgazëm e fuqishme që zgjat plot 20 sekonda, vajza kjo është ajo që duhet të bëni! – AlpeGossip
Orgazëm e fuqishme që zgjat plot 20 sekonda, vajza kjo është ajo që duhet të bëni!

Orgazëm e fuqishme që zgjat plot 20 sekonda, vajza kjo është ajo që duhet të bëni!

Nëse mendoni se orgazmat janë fantastike, por për dreq janë të shkurtra, provoni këtë teknikën e vogël. Ajo që duhet të bëni është të tërhiqeni në momentin që duhet të kaloni në orgazëm. Përsëriteni këtë veprim 2 ose 3 herë dhe gjasat që të përjetoni një orgazëm më të fuqishme dhe më të gjatë janë të shumta.

1. Pushoni

Hiqeni dorën tuaj, ose dorën apo penisin e partnerit në momentin që ndiheni se do të prisheni. Qetësohuni për disa minuta, pastaj filloni sërish.

2. Shpërqëndrohuni

Krijoni ndjesi të tjera të papritura larg klitorit tuaj në momentin që duhet të kaloni në orgazëm, provoni të shtypni apo ngacmoni pjesën e brendshme të kofshës, kështu do të ndaloni kalimin në orgazëm.

Pas disa pengesash të tilla, provojeni sërish, këtë herë shkojini deri në fund. E garantuar që do ta shijoni shumë.

Burimi: Mirror