“OSE ME MUA, OSE ME ATË”/ Arjola tregon sfidat për të fituar kujdestarinë e fëmijëve – AlpeGossip
“OSE ME MUA, OSE ME ATË”/ Arjola tregon sfidat për të fituar kujdestarinë e fëmijëve

“OSE ME MUA, OSE ME ATË”/ Arjola tregon sfidat për të fituar kujdestarinë e fëmijëve

Arjola Demiri ka treguar brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”, historinë e ndarjes nga bashkëshorti i saj dhe kujdestarinë e fëmijës. Aktorja ka treguar banorëve të tjerë se si është përplasur me gjykatësin dhe i ka kërkuar se fëmijët do rrinë të tre ose me mua ose me të.

Arjola: Kam tre vjet në gjyq për kujdestarin e fëmijëve.

Monika: Gjyqi i kujdestarisë le të hidhet përpjetë ai, është ligj ndërkombëtar dhe i takojnë nënës.

Arjola: Zemër këtu nuk pyesin dhe donin me mi ndraë fëmijët i thashë gjykatës, të tre ose me mua ose me atë