PROVA NË BIG BROTHER VIP/ Do të munden banorët që të mos reagojnë ndaj zhurmave të ndryshme? – AlpeGossip
PROVA NË BIG BROTHER VIP/ Do të munden banorët që të mos reagojnë ndaj zhurmave të ndryshme?

PROVA NË BIG BROTHER VIP/ Do të munden banorët që të mos reagojnë ndaj zhurmave të ndryshme?

Prova që “Vëllai I Madh” ka caktuar për banorët është një prove e cila teston aftësinë e banorëve për të mos reaguar ndaj situatave të ndryshme që do të ndodhin në shtëpi.

Gjatë këtyre ditëve ata do të befasohen nga ngjarje të cuditshme.Befasitë mund të jenë argëtuese,friksuese,por edhe të bukura.

Detyra e banorëve është të mos reagojnë dhe as mos të flasin me njëri-tjetrin. Për cdo reagim ata do të humbasin njëzet përqind nga buxheti javor. Të shikojmë sa do të munden banorët t’a realizojnë këtë provë mjaft interesante.