PAMJE MAHNITËSE/ Këto FOTO të natyrës do t’ju lënë pa fjalë – AlpeGossip
PAMJE MAHNITËSE/ Këto FOTO të natyrës do t’ju lënë pa fjalë

PAMJE MAHNITËSE/ Këto FOTO të natyrës do t’ju lënë pa fjalë

Këto fotografi gjithëpërfshirëse të lënë pa fjalë. 

Fotot mahnitëse ishin pjesë e një konkursi fotografik ku në fokus të tyre ishte natyra. 

Fotografë profesionistë dhe amatorë u ftuan për të marrë pjesë në Epson International Pano Aëards 2018 në një përpjekje për të fituar çmimin e madh prej 50.000 dollarësh. 

Dhe në konkursin e këtij viti morën pjesë 4,937 konkurent nga 74 vende të ndryshme të botës. 

Fituesi ishte Veselin Atanasov nga Bullgaria, i cili impresionoi me foton e tij të diellit që ngrihej mbi një kodër të pemëve në Toscana.  

Shkoni poshtë pamjet mahnitëse, për të cilat do të thoni thjesht “uuaauu sa bukur”.