Pas linjave BOMBË të deputetes SEKSI qenka një hile fare e thjeshtë: Unë nuk… (FOTO) – AlpeGossip
Pas linjave BOMBË të deputetes SEKSI qenka një hile fare e thjeshtë: Unë nuk… (FOTO)

Pas linjave BOMBË të deputetes SEKSI qenka një hile fare e thjeshtë: Unë nuk… (FOTO)

Nëse themi deputetja seksi e Kosovës e dimë për kë është fjala. Duda Balje e ka fituar tashmë vëmendjen e të gjithëve falë linjave të trupit dhe formave. E bërë nënë që në moshën 18-vjeçare dhe sot me tre fëmijë të rritur, më të madhin 20 vjeç, ajo vazhdon të jetë elegante. Sekretin na e tha në intervistën tek Rudina.

“Përpos që kujdesen për ushqimin, unë nuk ha asgjë pas orës 6 të pasdites”, tha Duda e cila prej vitesh e ka shmangur vaktin e mbrëmjes. Sigurisht që palestra është pjesë e axhendës për t`u kujdesur, por veten dhe të gjitha bashkë, përfshirë edhe fatin, bëjnë që të ketë trup si ky në foto.