PAS NDARJES NGA BRAD/ Angelina dëshiron të adoptojë fëmijë nga… – AlpeGossip
PAS NDARJES NGA BRAD/ Angelina dëshiron të adoptojë fëmijë nga…

PAS NDARJES NGA BRAD/ Angelina dëshiron të adoptojë fëmijë nga…

Aktorja dëshiron adoptimin e një fëmije në Sirinë e shkatërruar nga lufta nga një ‘nënë e vetme’, thonë miqtë e saj.

Angelina  dhe tanimë ish bashkëshorti i saj, Brad Pitt, kishin për qëllim të shpëtonin një fëmijë të refugjatëve përpara se të ndaheshin dy vjet më parë.

Por tani ylli 43 vjeçar, synon të shkojë vetëm – edhe pse çifti ende po lufton për kujdestarinë e gjashtë fëmijëve që ata kanë.

Një burim i afërt me Angelina konfirmoi: “Ajo gjithmonë ka dashur të ndihmojë një fëmijë nga Siria dhe se do të fillojë adoptimin e fëmijës”.