“PASHË MË SHUMË SEÇ DUHEJ”/ Albana OSMANI paska parë Lorik CANËN të zhveshur dhe nga SIKLETI i ka bërë… (FOTO) – AlpeGossip
“PASHË MË SHUMË SEÇ DUHEJ”/ Albana OSMANI paska parë Lorik CANËN të zhveshur dhe nga SIKLETI i ka bërë… (FOTO)

“PASHË MË SHUMË SEÇ DUHEJ”/ Albana OSMANI paska parë Lorik CANËN të zhveshur dhe nga SIKLETI i ka bërë… (FOTO)

Albana Osmani ka folur për herë të parë për një incident të këndshëm që i ka ndodhur me mikun e saj të ngushtë Lorik Canën.

E ftuar në emisionin “Xing me Ermalin”, moderatorja kujtoi kohën kur prezantonte një rubrikë të veçantë në “E diell”në Top Channel, që  i duhej të intervistonte personazhet në pishinë me rrobëdeshamber.

Dhe ja, një ditë i erdhi radha Lorik Canës. Në atë kohë Albana tha se Lorikut nuk “i merrej vesh ndonjëherë gjendja e tij civile”.

Pasi u veshën me rrobdeshambër dhe u ulën drejt pishinës, Albana e pyeti ish-kapitenin për tatuazhet.

Loriku e la pafjalë moderatoren kur për një çast ekspozoi shpatullat me muskuj për të treguar tatuazhin e shqiponjës.

Por surpriza nuk mbaroi me kaq pasi, kur mbaroi intervista Albana po priste Lorikun që të zhvishej për t’u zhveshur ajo më pas. Në një moment ajo hyn në dhomën e provës dhe e gjen Lorikun e zhveshur:

“E gjej Lorikun që kishte hequr robëdeshamber-in dhe po merrej me telefonin”, tha Albana dhe e dini se çfarë bëri ajo nga sikleti:

E pyeti:  “Sa fëmijë ishit ju?”

Si përfundim mësoi se Loriku kishte dy motra, por pa dhe më shumë seç duhej!