“PENDOHET” PASI E ÇOI NË NOMINIM/ Einxhel: Sabiani e meriton qëndrimin – AlpeGossip
“PENDOHET” PASI E ÇOI NË NOMINIM/ Einxhel: Sabiani e meriton qëndrimin

“PENDOHET” PASI E ÇOI NË NOMINIM/ Einxhel: Sabiani e meriton qëndrimin

Publiku ka vendosur që të shpëtojë nga nominimi çiftin Sabiani-llir.

Automatikisht çifti më pak i preferuar nga publiku rezulton të jetë Einxhel dhe Beniada.

Këtë rezultat Einxheli e mikpriti me sportivitiet duke shprehur se do të kishte keqardhje nëse do të ishte penalizuar Sabiaini.

‘’Do më vinte keq për Sabanin, ai nuk do ta meritonte të dilte. Kam bërë shumë biseda këto ditë me të dhe e di sesa shumë po përpiqet ai që të përshtatet më të gjithë’’,- tha ajo.

Këtë deklaratë Sabiani e priti me shumë pozitivitet duke shprehur se është adaptuar shumë mirë thuajse më të gjithë banorët.