PENEL APO PLUHUR/ Këto janë 5 ngjyrat e makijazhit që theksojnë sytë ngjyrë gështenjë – AlpeGossip
PENEL APO PLUHUR/ Këto janë 5 ngjyrat e makijazhit që theksojnë sytë ngjyrë gështenjë

PENEL APO PLUHUR/ Këto janë 5 ngjyrat e makijazhit që theksojnë sytë ngjyrë gështenjë

Sytë ngjyrë gështenjë mund të jenë më të zakonshmet, por kjo nuk do të thotë që është e lehtë të gjeni pluhurat e duhur të makijazhit.

Artistja e makijazhit Vanessa Ungaro tregon se cilën nuancë të zgjidhni për thellësinë dhe dimensionin e çdo lloj ngjyre kafe.

Ngjyra e ndryshkut

Ngjyrë vjollcë

Rimel (vizues) bronz të thellë

Rimel (vizues) jeshil metalizato

Hije kremi të artë