PËR JU GOCA/ 4 ngjyra thonjsh që do të doni t’i bëni përsëri dhe përsëri dhe përsëri – AlpeGossip
PËR JU GOCA/ 4 ngjyra thonjsh që do të doni t’i bëni përsëri dhe përsëri dhe përsëri

PËR JU GOCA/ 4 ngjyra thonjsh që do të doni t’i bëni përsëri dhe përsëri dhe përsëri

Vera na frymëzon shumë për të eksperimentuar me thonjtë, por sërish kur vjen dita për t’i ndryshuar nuk dimë ç’të zgjedhim. Këtë sezon, mund të provoni gjithë çfarë s’keni bërë gjatë vitit. Ngjyrat e plota, të veçanta dhe klasike janë kryefjala e thonjce të verës.

Duket si një rikthim në thonjtë e së shkuarës, por edhe më ekstra se aq!

1.Nuancat e plota të blusë

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

2. Nuancat solare!

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

3. Tonet natyrale, s’dalin kurrë nga moda pavarësisht trendeve

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

4. Shkëlqim, por minimalist. Thënë ndryshe “xixa për të rritur”

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

4 ngjyra thonjsh që do të doni t'i bëni përsëri

Burimi: Who What Wear