Këto 9 trende të çantave do ti DASHURONI dhe pasi të mbaroj stina e verës (FOTO) – AlpeGossip
Këto 9 trende të çantave  do ti DASHURONI dhe pasi të mbaroj stina e verës (FOTO)

Këto 9 trende të çantave do ti DASHURONI dhe pasi të mbaroj stina e verës (FOTO)

Nëse keni vendosur të dilni dhe të bleni një çantë, ose thjesht doni të kaloni duke parë aksesorë të bukur, atëherë ju sygjerojmë të shikoni trendet e reja të çantave të verës.
Trendet e kësaj vere ndahen në dy lloje: Klasike dhe tmerrësisht jopraktike! Shohim çanta elegante, të shtrenjta dhe të bollshme ku ju mund të mbani çfarë të doni në to. Gjithashtu lloji tjetër i çantave ku ngjyrat janë dominuese dhe kanë formën e shportës, të cilat vijnë të vogla ku maksimumi mund të fusni kuletën dhe celularin.
Për më tepër shikoni fotot më poshtë për tu njohur me disa nga këto trende të çantave me të cilat ju mund të dashuroheni dhe ti përdorni dhe pasi të kaloj stina e verës. /Përgatiti AlpeNews.al/

1

2

3

4

5

6

7

8

9