PËR JU GOCA! 7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës – AlpeGossip
PËR JU GOCA! 7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

PËR JU GOCA! 7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

Kjo verë ka të bëjë me ringjalljen e manikyrit francez, ngjyrat pastel dhe stilet klasike. Më poshtë gjeni 7 trendet e sezonit:

Blu pastel

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

Ngjyrat neutrale

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

E bardhë

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

Rozë

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

E kuqe

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

Si qumësht

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

French me nuanca të ndryshme

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës

7 ngjyra fantastike për thonjtë gjatë verës