E reja tregon sms e çuditshme në FB: Dua të njihemi, po s’je lesbike do bëhesh… (FOTO) – AlpeGossip
E reja tregon sms e çuditshme në FB: Dua të njihemi, po s’je lesbike do bëhesh… (FOTO)

E reja tregon sms e çuditshme në FB: Dua të njihemi, po s’je lesbike do bëhesh… (FOTO)

Mesazhe të çuditshme na vijnë herë pas here në inoksin e rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram. Përgjithësisht janë meshkujt ata që u shkruajnë vajzave dhe u kërkojnë biseda erotike, marrëdhënie seksuale apo edhe thjesht të komunikojnë.
Por këtë herë, një vajzë e re është surprizuar nga një tjetër vajzë, e cila, siç thotë, është lesbike dhe i kërkon që të komunikojnë e të njihen.

Sipas mesazhdërgueses, lesbike lind, nuk bëhesh (një temë e shumëdiskutuar) dhe në jetën e saj kishte preferuar të kishte meshkuj.

Mirëpo, diçka e tillë nuk i pëlqente aspak bashkëbisedueses se saj, e cila ia kthen në një mënyrë tjetër.

Më poshtë biseda mes të dyjave.