PËR JU GOCA/ Veshjet me këto ngjyra mund t’ju ndihmojë të manifestoni dashurinë tuaj – AlpeGossip
PËR JU GOCA/ Veshjet me këto ngjyra mund t’ju ndihmojë të manifestoni dashurinë tuaj

PËR JU GOCA/ Veshjet me këto ngjyra mund t’ju ndihmojë të manifestoni dashurinë tuaj

Nëse qëllimi juaj është të shfaqni dashuri këtë vit, mund të dëshironi të filloni me veshjen tuaj – dhe jo, kjo nuk do të thotë që keni nevojë për një rinovim të dollapit. Përkundrazi, duke përdorur magjinë e ngjyrave dhe duke veshur nuanca specifike, do të jeni në gjendje të sillni energjinë e saktë që dëshironi në jetën tuaj. Është një truk që e kemi provuar natën e Vitit të Ri kur ëndërrojmë qëllimet tona për vitin, dhe gjithashtu arsyeja pse jemi adhurues të mëdhenj të ngjyrës së vitit të Viva Magenta.

Këto ngjyra do t’ju ndihmojnë të thelloni dashurinë dhe të rrisni atmosferën e marrëdhënies suaj. Këto janë ngjyrat më të mira për t’u veshur kur shfaqni dashuri.

E KUQE

ROZË

PORTOKALLI

BLU

 

LEJLA

 

JESHILE

KAFE

Revista Psikologjia/