U bë nami me videon "ME THIKË E PIRUN TEK ZONA INTIME"/ Publikohet kënga me skena erotike dhe... - AlpeGossip
U bë nami me videon “ME THIKË E PIRUN TEK ZONA INTIME”/ Publikohet kënga me skena erotike dhe…

U bë nami me videon “ME THIKË E PIRUN TEK ZONA INTIME”/ Publikohet kënga me skena erotike dhe…

Një klip i ri i Blunt dhe Real sapo ka dalë.
Mirëpo ka diçka në atë video që nuk shkon.

Disa femra që dridhin të pasmet e një pjesë e klipit ku Real e ha organin gjenital të një femre me thikë dhe pirun, pasqyrojnë skena jo fort të këndejshme për sy.

Kënga e titulluar “Tululu” shfaq skena me përmbajtje pornografike.