PËR THONJ PERFEKTË/ Këto janë 6 truket që duhet të dini – AlpeGossip
PËR THONJ PERFEKTË/ Këto janë 6 truket që duhet të dini

PËR THONJ PERFEKTË/ Këto janë 6 truket që duhet të dini

Thonjtë janë një detaj që kërkojnë shumë vëmendje. Mirëmbajtja e tyre është e kushtueshme, pasi produktet që ndihmojnë në kujdesin e tyre janë të shtrenjta.

Megjithatë ju mund të bëheni estetisti i vetes vetëm me disa truke, të cilat do jua zbulojmë më poshtë.

Kur të hiqni manikyrin, lyeni pambukun me aceton dhe lëreni për 5 minnta
Prijini në fromën dhe mënyrën që ju përshtatet me thoin
Përshtatni dizajnet sipas stinës
Përdorni ngjyra akrelike
Përdorni produkte shtëpie për t’i mirëmbajtur
Mos përdorni shampon e flokëve për të larë duart