PËR VAJZAT E “IMËTA”/ Ç’veshin VIP- et më së shumti? (FOTO) – AlpeGossip
PËR VAJZAT E “IMËTA”/ Ç’veshin VIP- et më së shumti? (FOTO)

PËR VAJZAT E “IMËTA”/ Ç’veshin VIP- et më së shumti? (FOTO)

Nisur nga fakti që shumë vajza të imëta kanë një sens të paparë fashion- i (Kujtohu: Sienna Miller, Zoë Kravitz apo binjaket Olsen) menduam t’ju listonim disa nga pikat kyçe të garderobës së tyre dhe jo vetëm.