PËR VAJZAT ME FLOKË TË SHKURTËR/ Këto janë 9 mënyrat se si duhet t’i stiloni (FOTOT) – AlpeGossip
PËR VAJZAT ME FLOKË TË SHKURTËR/ Këto janë 9 mënyrat se si duhet t’i stiloni (FOTOT)

PËR VAJZAT ME FLOKË TË SHKURTËR/ Këto janë 9 mënyrat se si duhet t’i stiloni (FOTOT)

Për momentin është ende e paqartë nëse modeli Bob do të dalë ndonjëherë nga moda. Flokët e prerë në gjatësi mesatare ose mbi sup duken këndshëm dhe i japin siluetës një tjetër pamje, por duhet thënë se jo pak vajza hasin vështirësi kur vjen puna te stilimi. Për shkak të gjatësisë, ky lloj modeli të kushtëzon për t’i kapur bisht ose topuz. Megjithatë disa modele ju vinë në ndihmë:

1

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

2

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

3

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

4

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

5

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

6

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

7

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

8

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob

9

9 mënyra si t’i stiloni flokët në prerjen Bob