PËRGJITHMONË VETËM/ Avantazhet që i kuptojnë vetëm ata që janë beqarë – AlpeGossip
PËRGJITHMONË VETËM/ Avantazhet që i kuptojnë vetëm ata që janë beqarë

PËRGJITHMONË VETËM/ Avantazhet që i kuptojnë vetëm ata që janë beqarë

Edhe meshkujt e shijojnë fazën e të qenit “single” dhe të lirë. Në fakt ka disa gjëra që ju bëni gjatë ditës apo shprehi të të jetuarit si beqar, të cilat janë më mirë se sa të kesh të dashur. Nuk po ju themi që duhet të vazhdoni jetën të tillë, por ta shijoni sa të mundeni.

Ja disa prej tyre :

-Flirton me këdo dhe pa frikën se e merr vesh e dashura.

-Nuk ka nevojë të hiqesh si romantik dhe emocional.

-Nuk shqetësohesh të kontrollosh veten në festa të shfrenuara.

-Ke krevatin të gjithin për vete.

-Shpenzon para vetëm për vete.

-Kalon më shumë kohë me miq dhe je i hapur për njohje të reja.

-Përqendrohesh në karrierë dhe menaxhon si do kohën e lirë.

-Nuk ke pse i jep llogari njeriu.