PËRSE SHURDHOHEM NGA SEKSI ORAL? Dilema e gruas me bashkëshortin (FOTO) – AlpeGossip
PËRSE SHURDHOHEM NGA SEKSI ORAL? Dilema e gruas me bashkëshortin (FOTO)

PËRSE SHURDHOHEM NGA SEKSI ORAL? Dilema e gruas me bashkëshortin (FOTO)

Gjatë netëve të nxehta me pasion, mund të jetë normale humbja e sensit të realitetit. Një grua përjeton një fenomen të cuditshëm sa herë bën një akt seksual me bashkëshortin.

Në telefonatën për radion australiane Triple J, gruaja anonime i tha doktorit Karl se seksi oral që i bën bashkëshortit i shkakton humbje të dëgjimit.

“Si ka mundësi që sa herë bëj seks oral për bashkëshortin tim, bëhem përkohësisht e shurdhër?”, pyeti ajo,

Përgjigja e Karlit nuk vonoi, ndonëse u intrigua nga dilema e gruas. Ai tha se ky fenomen i ndodh disa grave në botë dhe ka një arsye përse seksi oral ndikon në kanalet e dëgjimit.

Sipas teorisë së tij, ajri nuk lëviz aq lehtë dhe kur ndodh shtyrja ndaj tubit Eustachain, i shkakton mbyllje. I gjithë ky proces sjell fenomenin e shurdhjes së përkohshme.