DITËLINDJET E 16 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA MEGAN FOX E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 16 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA MEGAN FOX E DERI TE…

DITËLINDJET E 16 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA MEGAN FOX E DERI TE…

Data shënon 16 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Megan Fox 32 vjeç (Aktore)

Pierce Brosnan 62 vjeç (Aktor)

Thomas Brodie-Sangster 28 vjeç (Aktor)

Lynn Collins 41 vjeç (Aktor)

Melanie Lynskey 41 vjeç (Aktor)

Tiya Sircar 36 vjeç (Aktore)

Miles Heizer 23  vjeç (Aktor)

Joseph Morgan  33 vjeç (Aktor)

Debra Winger  53  vjeç (Aktor)