PËRVEÇ “TË DUA”/ 7 gjëra që duhet t’i thuash asaj këtë Shën Valentin – AlpeGossip
PËRVEÇ “TË DUA”/ 7 gjëra që duhet t’i thuash asaj këtë Shën Valentin

PËRVEÇ “TË DUA”/ 7 gjëra që duhet t’i thuash asaj këtë Shën Valentin

Këtë Shën Valentin ka 7 gjëra që duhet ti thuash asaj përveç fjalës Të dua. Nuk duam të nënvlerësojmë rëndësinë e kësaj fjale, që edhe pas shumë vitesh lidhje, sërish kanë fuqinë ta bëjnë zemrën të rrahë fort në ditën e Shën Valentinit

 

Por ka dhe disa fjalë të tjera që kanë fuqi të ndryshojnë marrëdhënien tuaj dhe që mund t’i mësoni më poshtë:

1.Mund t’ia dalësh. Po, partneri mund të jetë nxitësi më i mirë i tifozëve edhe nëse tifozja e tij e vetëm je ti.

2.Jam krenar për ty. Gjëja më e mirë që mund të bëjë partneri është të shprehë krenarinë që ndjen për arritjet e saj.

3.Je e bukur. Nuk ka fjalë më të bukura sesa të dëgjosh “Je e bukur” nga goja e partnerit që të sheh me apo pa makijazh.

4.Të vlerësoj. Një mashkull duhet të dijë të vlerësojë përpjekjet e partneres së tij që në fakt janë përpjekje në shërbim të dashurisë.

5.Le të dalim në një takim. Rutina e vret pasionin dhe kështu, në ven dqë të shihni TV atë natë, më mirë dilni në një takim romantik.

6.Të mbështes. Një femër gjithnjë do të dijë nëse e ka mbështetjen e partnerit në çdo hap të rëndësishëm që bën.

7.Më fal. E kemi fjalën për atë situatën kur të duhet të thuash këto fjalë: E kuptoj përse je kështu, ndihem keq që të kam çuar në këtë situatë, dhe do të bëj çmos për t’u siguruar që nuk do të ndodhë më.