PLAS SËRISH NË “PËR’PUTHEN +40″/ Linda acarohet keq me Linditën për Çimin: Ule zërin me mua… – AlpeGossip
PLAS SËRISH NË “PËR’PUTHEN +40″/ Linda acarohet keq me Linditën për Çimin: Ule zërin me mua…

PLAS SËRISH NË “PËR’PUTHEN +40″/ Linda acarohet keq me Linditën për Çimin: Ule zërin me mua…

Një debat ka nisur mes Lindës dhe Linditës për Çimin, i cili po i përgjigjej pyetjeve të publikut.

Linda e ka cilësuar si femër të lehtë nga fakti që Çimi nuk e shikon seriozisht, ndryshe nga mënyra si e sheh Stelën.

Linda: Stelën e shikon më seriozisht, ndërsa Linditën e ka marrë “easy going”, më të lehtë.

Lindita: E ke shumë gabim.

Linda: Mos më ngri zërin mua.

Lindita: E ke marrë gabim. Do të bësh monolog apo do të dëgjosh? Të mos revoltohesh kot, dëgjo. Të mos marrësh dikë seriozisht, nuk do të thotë që është i lehtë.

Linda: Unë jam e hapur me të gjithë, por nuk jam e lehtë. Duhet shumë që të më arrish mua.