”PLAS” SKANDALI/ Këngëtarja serbe vjedh këngën e Nora dhe Era Istrefit – AlpeGossip
”PLAS” SKANDALI/ Këngëtarja serbe vjedh këngën e Nora dhe Era Istrefit

”PLAS” SKANDALI/ Këngëtarja serbe vjedh këngën e Nora dhe Era Istrefit

Jemi mësuar shpesh të zbulohet se këngë shqiptare janë vjedhur nga ato ballkanike.Mirëpo me zhvillimin e muzikës shqiptare, gjërat ja ë kthyer përmbys.

Janë artistet shqiptare që po kopjohen nga ato serbe.

Fjala është për Norën dhe Erën me këngën ‘Nuk e di’ e cila tre muaj pas publikimit është kopjuar nga Seka Aleksic.

Më poshtë do të mund të gjeni dy këngët për të cilat po flasim dhe të bëni krahasimin.