Pozicionet e seksit që i rrisin rreziqet për ta thyer penisin – AlpeGossip
Pozicionet e seksit që i rrisin rreziqet për ta thyer penisin

Pozicionet e seksit që i rrisin rreziqet për ta thyer penisin

Ndonëse shumë njerëz mund të mendojnë se thyerja e penisit gjatë seksit është e pamundur, faktikisht kjo mund të ndodh – madje ndodh shpesh.

Dhe, siç duket, ka disa pozicione të caktuara të cilat i rrisin rreziqet e thyerjes së penisit, transmeton Telegrafi.

Hulumtuesit thonë se nëse jeni shumë të ‘egër’ në departamentin e dhomës së fjetjes, atëherë shumë lehtë thyhet penisi. Kjo zakonisht ndodh kur ‘miku’ i mashkullit rrëshqet nga vagjina gjatë seksit dhe pastaj lakohet dhunshëm.

Cilat pozicione janë më të rrezikshmet?

Doktorët kanë zbuluar se janë tri pozicione më të rrezikshme për meshkujt.

Në studimin e ri, doktorët thonë se pozita e qenit (doggy style) është më e rrezikshmja – ku 41% e rasteve me frakturë penisi ndodhin si pasojë e kësaj pozite.

E dyta është ajo e misionarit me mashkullin përmbi, e cila është shkaktare e 25% të frakturave të penisit – ndjekur pas nga vendi i tretë, që është pozicioni i misionarit por gruaja përmbi