POZICIONI I VËSHTIRË SEKSUAL/ Asnjë çift nuk po mund ta realizojë (FOTO) – AlpeGossip
POZICIONI I VËSHTIRË SEKSUAL/ Asnjë çift nuk po mund ta realizojë (FOTO)

POZICIONI I VËSHTIRË SEKSUAL/ Asnjë çift nuk po mund ta realizojë (FOTO)

Ky pozicion do iu ndihmojë për të lëshuar veten në shtrat, duke mos u shqetësuar për peshën tuaj trupore.

Koha po ngrohet dhe kjo është arsyeja pse stina e verës është koha perfekte për të bërë eksperimente në dhomën e gjumit dhe të provoni pozicione të reja.

Nëse po kërkoni që ta bëni pak më të nxehtë lidhjen tuaj intime në çift, ky është pozicioni ideal i quajtur “misioni i pamundur” i cili me siguri do të ngrejë temperaturat në shtrat.

Ky pozicion funksionon më së miri për çiftet me diferencë në peshë trupore.