Praktika ju bën perfekte! Si të bëheni mjeshtre në seksin oral – AlpeGossip
Praktika ju bën perfekte! Si të bëheni mjeshtre në seksin oral

Praktika ju bën perfekte! Si të bëheni mjeshtre në seksin oral

Seksi oral nis e bëhet më interesant pas orgazmës, ose nëse keni pirë pak. Në të kundërt do t’ju duhet të përballeni me lot dhe të përziera, pastaj jo të gjithëve u pëlqen shija e spermës. Dhe në mes të gjithë kësaj është normale të ndiheni nën tension dhe ta kthesh të gjithën në një detyrë. Gjithçka doni është të mbaroni sa më shpejt pa u dukur si idiote. Por a është e gjitha në kokën tuaj, apo mund ta rregulloni këtë?

Kemi një lajm të mirë, mund ta rregulloni këtë me pak praktikë.

1. Lirohuni fillimisht, mbase të kaloni njëherë ose dy në orgazëm. Sapo të jeni relaksuar do të ndjeni dëshirën t’i ktheni nderin partnerit, duke qenë se ai e bëri me sukses punën e tij.

2. Mund të trajnoni fytin, por do të duhet pak kohë derisa të mund të fusni brenda ‘lodra të mëdha’. Fillojeni duke futur gishtin brenda në fyt, deri në pikën që zakonisht ju provokon të vjellën. Qetësojeni fytin dhe merrni frymë me hundë, mbajeni për 10 sekonda, pastaj tërhiqeni gishtin mbrapsht. Bëjeni disa herë këtë punë, dhe gjithnjë çojeni gishtin edhe më thellë. Do të shihni që refleksi i të vjellës do të bëhet gjithnjë e më pak i ndjeshëm. Pas disa provash do ta keni edhe më të thjeshtë me penisin e tij.

3. Sa i takon shijes së spermës, nuk ka dhe aq shumë për të bërë. Partneri mund të hajë disa lloje të caktuara frutash dhe ushqimesh që thuhet se e bëjnë spermën më të ëmbël. Përpos kësaj mund të përdorni lubrifikantë me shije sipas dëshirës dhe kur partneri të vijë, do ta bëni më të ëmbël shijen e spermës. Pastaj nëse doni, mund edhe ta pështyni, askush nuk ju gjykon.

Me pak durim, praktikë dhe muskujt fyti të liruar, problemet tuaja me seksin oral do të jenë pjesë e së shkuarës.

Burimi: Glamour