PREFERONI TË VENDOSNI AKSESORË? Atëherë këto janë ato që ju duhen për t’u dukur bukur (FOTOT) – AlpeGossip
PREFERONI TË VENDOSNI AKSESORË? Atëherë këto janë ato që ju duhen për t’u dukur bukur (FOTOT)

PREFERONI TË VENDOSNI AKSESORË? Atëherë këto janë ato që ju duhen për t’u dukur bukur (FOTOT)

Siç e themi shpesh, asgjë nuk e ka fuqinë që t’i japë një tjetër pamje veshjeve aq sa e kanë aksesorët. Aksesorët mund ta bëjnë një veshje të zakonshme, pse jo edhe mërzitshme, të duket shumë më mirë se një kombinim për të cilin keni menduar me orë e orë të tëra.

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja

Aksesori ynë i preferuar i momentit është varësja-zinxhir në ngjyrë ari.

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja

Kjo varëse, e famshme në vitet ’80, u rikthye sërish në pasarelat e modës dhe duket se ka gjasa të qëndrojë për pak kohë. Vargjet e zinxhirëve duken bukur me bluzat me jakë të mbyllur, xhaketat dhe (sidomos) këmishat e bardha.

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja

Hidhuni një sy disa ilustrimeve për të krijuar një ide se si ta kombinloni.

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja

Ky është aksesori që do t’i bëjë veshjet tuaja