PREKËSE/ Ronaldo shpërthen në lot pasi iu kujtua babai i ndjerë: E kam takuar aty more, tek ato kolltuqe – AlpeGossip
PREKËSE/ Ronaldo shpërthen në lot pasi iu kujtua babai i ndjerë: E kam takuar aty more, tek ato kolltuqe

PREKËSE/ Ronaldo shpërthen në lot pasi iu kujtua babai i ndjerë: E kam takuar aty more, tek ato kolltuqe

Ronaldo është përballur  me një situatë të fortë emocionale.

Teksa të gjithë banorët ishin mbledhur në dhomën e ndenjes dhe po diskutonin, ka qenë Ronaldo ai i cili është ngritur nga debate dhe ka shkuar ne tualetë duke qarë me dënesë.

Pranë tij janë ngjenfur thuajse të gjitha vajzat e shtëpisë.

Ronaldo u shpreh se në atë moment iu kujtua babai i tij I ndjerë.

“Një minutë ju lutem sa ta nxjerr se të gjithë më ngushëllojnë dhe unë nuk di ca t’ju them.

Mua thjesht mu kujtua. Më kujtohet çdo ditë aty se e kam takuar aty more tek ato kolltuqet.”- tha Ronaldo.